Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noua clădire Bosch de la Cluj va fi dată în folosință în 2024

Cele două clădiri vor grupa în final 1.400 de angajați, majoritatea ingineri și informaticieni I Foto: Bosch-Press

Lucrările de construcție la Centrul de Inginerie Bosch din Cluj-Napoca (CIBC) vor fi terminate în 2023, iar clădirea va fi dată în folosință la începutul lui 2024, conform DWNT. Investiția planificată pentru acest proiect se ridică la 21 de milioane de euro.

Noua clădire va fi conectată cu sediul existent și se va întinde pe pe 10 etaje, cu o suprafață construită de 10.000 mp, fiind prevăzută cu o parcare subterană. Aceasta va dispune de birouri flexibile, săli de ședințe moderne, zone pentru testarea mașinilor, spațiu dedicat proiectelor studențești, sală de conferință, zone de relaxare. Cele două clădiri vor găzdui 1.400 de angajați, în cadrul unui model de lucru hibrid.

Inginerii de aici contribuie la dezvoltarea unor soluții inovatoare, bazate pe inteligența artificială, aplicate în domeniile conducerii automatizate, mobilității electrice, conectate și internetul lucrurilor. Expertiza CIBC vizează ingineria software, hardware și mecanică și ingineria fiabilității, planificarea vânzărilor.

Prima clădire, inaugurată în 2020, cu o suprafață construită de 17.000 mp, este dotată cu birouri flexibile, moderne, spații de relaxare, cantină, sală de sport. Noua clădire va fi dotată cu echipamente ce vor susține lucrul în echipă, creativitatea și colaborarea, devenind un hub de interacțiune care va stimula generarea de idei inovatoare.

CIBC a realizat parteneriate strategice cu autoritățile locale, companiile partenere și mediul academic. Compania are în derulare trei programe de masterat și patru cursuri dezvoltate cu Universitățile Tehnică și Babeș-Bolyai. Centrul din Cluj oferă anual 50 de burse studenților talentați.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

UPL Europe susține sistemul de transfer închis easyconnect

Articolul următor

GAL Napoca Porolissum a finalizat două proiecte majore, pe mobilitate și energie

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share