Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

JSH și Impact Construct ridică un cartier de case în Făget

Viitorul ansamblu de case este prevăzut într-o zonă specială verde I Foto: JSH

Un cartier nou de case, cu spații comerciale și grădiniță, este propus de dezvoltatorii imobiliari JSH Bogrup și Impact Construct Rezidential (ICR) în zona Făget din Cluj-Napoca.

Municipalitatea a afișat spre dezbatere publică o propunere de plan urbanistic zonal în vederea realizării proiectului mixt derulat de cele două companii – prima controlată de Daniel Boca, proprietarul companiei Essenza Mobili, a doua, cu legături cu dezvoltatorii proiectului Hexagon, conform Cluj 24.

Cele 13 imobile cu regim mic de înălțime vor fi amenajate pe str. Făgetului nr.  10. Deoarece este vorba despre o zonă specială verde, biroul de proiectare Atelier Schmidt a anunțat că relația cadru natural – construit va fi de tip gradual, tranziția făcându-se prin terase, spații verzi amenajate și perdele de vegetație.

Străzile de incintă propuse pentru preluarea traficului în interiorul ansamblului rezidențial vor avea un profil de 9 m. Se propune rezervarea suprafeței necesare lărgirii străzilor Făgetului și Sf. Ioan. Aici vor fi realizate un spațiu de joacă și o grădiniță pe 1.300 mp.

JSH Bogrup avea o cifră de afaceri de 3,6 milioane de lei anul trecut și un profit net de 1,1 milioane, iar ICR, afaceri anuale de 1 milion de lei și un profit de 0,5 milioane, ambele societăți figurând cu câte un angajat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dover lansează Business Services Office în Globalworth Plaza

Articolul următor
Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția de preluare a companiilor Dachim și Supliment de la grupul Vetimex Capital (deținută de familia Korponay), de către ROCA Agri RDF. Divizia de agricultură a ROCA Investments va prelua integral controlul ambelor societăți.

Uleiurile de Mihai Viteazu bat la porțile Vestului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share