Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Gala – Termalia Awards ediția 2021 va avea loc pe 28 noiembrie la Poiana Brașov

Cel mai important eveniment de business networking din Europa de Est destinat Industriei Wellbeing, patronat de World Spa Organization va avea Gala – Termalia Awards ediția 2021 – pe 28 noiembrie la Poiana Brașov

Peste 100 de investitori, proprietari de entități cu destinație wellbeing, personalități și influenceri din România și din străinătate vin la Termalia cu un obiectiv extrem de clar: acela de a schimba istoria well-being-ului și de a renaște mai puternici decât înainte după acest moment de criză globală. Înțelegem că nimic nu durează pentru totdeauna și că până și cele mai puternice sisteme se pot sfărâma în fața adversității și a circumstanțelor neprevăzute. Dar recunoaștem, de asemenea, că nu doar organizațiile fac diferența, ci mai ales resursele umane pline de idei, creativitate și pasiune pentru muncă. De aceea Termalia și-a asumat acest rol de inițiator al rețelei capilare a acestei industrii, în România”, spune Isabela Vasile, International Ambassador al World Spa Organization în România și Fondator Termalia.

Termalia este singurul eveniment de business networking& Gala din Europa de Est, patronat de World Spa Organization – Organizație cu birouri internaționale, ambasadori și reprezentanți ai comitetului distribuiți în peste 40 de țări de pe cele cinci continente și care fac din WSO un lider mondial în domeniile Spa, Beauty și well-being.

Cele mai bune spa-uri, resort-uri, spa-hoteluri, centre de estetică medicală, de balneoterapie și de wellness, institute de recuperare medicală și de medicină integrativă, acquaparcuri sau organizații de management a destinației au intrat în cea mai importantă competiție a Industriei Wellbeing din România, Termalia Awards, competiție care va culmina cu Ceremonia de decernare a Premiilor Termalia 2021, pe 28 noiembrie, într-un eveniment de gală la Alpin Hotel Resort, Poiana Brașov“, a declarat Robert Similea, membru în Comitetul Științific al WSO.

Ce face ca Premiile Termalia să fie atât de râvnite de cei din Industrie? Întâi de toate metodologia, criteriile de jurizare și premiere care au în vedere evaluarea a 4 meta-indicatori: Reputația, Comunitatea, Votul Open și Evaluarea experților. La acesta se adaugă nivelul de autoritate la nivel mondial al World Spa Organization, dar și eleganța și nota de glamour a Galei Termalia.

Nominalizările gratuite pentru Termalia Awards se pot face până la 1 noiembrie 2021 la linkul: https://bit.ly/3FOOy3z).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Andrei Doibani, noul Managing Director al Nagarro Eastern Europe

Articolul următor

AOAR solicită încheierea, de urgență, a unui Pact pentru PNRR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share