Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Doi ofertanți pentru parcarea supraterană de pe strada Iosif Vulcan din Oradea

Doi operatori economici au depus oferte pentru licitația deschisă referitoare proiectarea și execuția parcării supraterane de pe strada Iosif Vulcan din Oradea până la data limită de 18 octombrie 2021. Este vorba de Asocierea formată din: Drum Asfalt SRL – lider de asociere, Trameco SA – asociat 1 și Poliart SRL – asociat 2, având ca subcontractanți pe Ritmoteh SRL, AL.SE.RO. IMPEX SRL, Termoline SRL, Precon Transilvania SRL și Asocierea formată din Construcții Bihor SA – lider de asociere și Tehnoproiect SRL – asociat, având ca subcontractant pe Ergocon SRL.

Această investiție este menită să rezolve problema locurilor de parcare în zona centrală prin construcția unei noi parcări supraterane între strada Aurel Lazăr și strada Iosif Vulcan, care va avea 145 de locuri. Parcarea va fi edificată pe un teren de 4.179 mp, existent în curtea interioară delimitată de str. Iosif Vulcan nr. 12-14 și str. Aurel Lazăr nr. 5-9. Conform soluției propuse, clădirea parcării va avea regimul de înălțime D+P+3E. Accesul auto și pietonal în clădire se va realiza prin partea sudică, dinspre str. Iosif Vulcan, având o lățime de 5,80 m.

Totodată, au fost prevăzute și două accese secundare pietonale, utilizate și pe post de ieșire de evacuare în caz de incendiu – unul pe latura nordică, iar al doilea opus, în sud. În dreptul accesului principal este propusă amplasarea încăperii personalului de unde se supraveghează intrarea și ieșirea din parcare, de unde se și administrează întregul ansamblu.

La parter se află grupurile sanitare pentru participanții din trafic. Etajele parțiale sunt legate între ele prin case de scară și lifturi bordate cu diafragme din beton armat. Din cele 145 de locuri de parcare, 6 sunt destinate utilizării de către persoane cu handicap. Pe lângă locurile de parcare auto mai sunt prevăzute și spații pentru biciclete și motociclete. Valoarea totală a investiţiei este de 13.545.608 lei fără TVA, iar durata de execuție a obiectivului este preconizată la 12 luni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Romgaz a ajuns la un acord cu ExxonMobil privind condiţiile participaţiei în proiectul Neptun Deep

Articolul următor

Patru asocieri vor să proiecteze drumul expres dintre Cluj-Napoca și Dej

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share