Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se lansează plata cu cardul în WELTHEE, platforma inovatoare de investiții

Platforma Welthee, fondată de Cristian Voaideș, oferă utilizatorilor șansa de a investi prin criptomonede în afaceri cu riscuri variabile.

Mai multe oportunități sunt deja disponibile pentru cei peste 5000 de investitori care au accesat aplicația în primele 2 luni de la lansare.

Începe o nouă eră pentru libertatea financiară! Odată cu lansarea payment gateway-ului din Welthee,  platforma inovatoare de investiții pe piețe volatile, oricine poate avea acces la oportunități de investiții cu risc calculat. În launchpad-ul aplicației, sunt disponibile deja startup-urile selectate, aflate în etapa de pre-sale. Printre acestea se numără TOKHIT, prima rețea socială bazată pe blockchain, sau Superkoin.

Aproximativ 5,000 de persoane din întreaga lume au accesat aplicația Welthee în primele 2 luni de la lansare, un număr triplu față de estimările inițiale, ceea ce demonstrează interesul extraordinar și confirmă, totodată, viziunea omului de afaceri Cristian Voaideș, fondatorul Welthee, cu privire la independență financiară, digitalizare și descentralizare. Acești investitori, de pe toate continentele, au participat și la runda de pre-sale, bucurându-se de oportunitățile financiare pe care produsul le aduce. Runda se va încheia în curând, dar până atunci criptomoneda are costul unic de 0,06 dolari, urmând ca el să crească la 0,1 dolari.

Welthee, versiunea Beta, s-a lansat în 2021, îmbinând o idee futuristă despre calcularea riscului în investiții și posibilitățile aduse de web 3.0. Moneda Welthee și portofelul digital pe care aplicația îl oferă, permițând schimbul intermonetar și plata instantanee, vor revoluționa modul în care fiecare persoană, investitor cu experiență sau la început de drum, va deține și va depozita banii.

Suntem la începutul unei noi ere financiare și Welthee este «trenul» spre acest viitor. Platforma a fost primită cu entuziasm în Europa, dar și în restul lumii, și ne bucurăm pentru entuziasmul cu care am fost întâmpinați în Dubai. Ne propunem să oferim libertate financiară și control deplin asupra finanțelor tuturor celor care înțeleg și vor să se bucure de avantajele infrastructurii descentralizate“, a spus Cristian Voaideș, fondatorul Welthee.

Welthee a prezentat WEEINVEST în Dubai. Lansarea, în decembrie

La finalul lui septembrie, între 20-23 ale lunii, Cristian Voaideș a anunțat lansarea pe piața din Dubai a WEENVEST, un Fond de Investiții în Imobiliare care are la bază tehnologia de investiții Welthee > The Future of Financial Freedom < și care vine să descentralizare investițiile în imobiliare așa cum le știm cu toții. Lansarea lui va avea loc în luna decembrie a acestui an. Prezentarea și anunțul au avut loc în cadrul unui eveniment exclusivist realizat împreună cu Andrei Ureche, fondatorul TOKHIT, rețeaua socială bazată pe blockchain, disponibilă prin Welthee Launchpad, o gală desfășurată în compania a zeci de investitori, oameni de afaceri, vedete și influenceri din întreaga lume. Hashtag-ul #welthee a adunat până acum 3,5 milioane de vizualizări prin conținutul creat de cei prezenți.

Cele două proiecte revoluționare au atras atenția investitorilor din Dubai, Arabia Saudită, India, Africa și SUA, astfel încât, Cristian Voaideș și Andrei Ureche sunt încrezători că pot cuceri piața de business, prin ideile inovatoare pe care aplicațiile le au la bază. Dacă Welthee e o platformă dedicată investițiilor folosind cryptomonede, TOKHIT acoperă zona industriilor creative, fiind prima rețea de socializare dedicată artiștilor și profesioniștilor din domenii variate, cu componenta de NFT și Blockchain.

 

Aplicația Welthee se poate descărca de aici: iOS și Android.

Total
25
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Inovatori în domeniul tehnologiilor curate! De astăzi puteți obține finanțare (granturi) de la Uniunea Europeană

Articolul următor

Berarii din Cluj au luat argintul la Central Europeean Brewers Conference

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
25
Share