Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenori de succes, mentori, pentru o zi, pentru tinerii antreprenori

Echipa „Vreau să fiu antreprenor” organizează, pe 2 noiembrie, evenimentul „O discuție onestă despre antreprenoriat”. Vor fi aduși în fața tinerilor interesați să își dezvolte propriul lor business o parte dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România precum: Dragoș Petrescu, Cristina Chiriac, Dragoș Anastasiu și Felix Pătrășcanu. Tinerii vor afla ce contează cel mai mult atunci când decid să meargă pe un astfel de drum. Să aibă o idee? Să aibă un plan de business? Un mentor? Să găsească sursele de finanțare sau să mai degrabă un investitor care să le aprecieze ideea?

Dezbaterea, care va avea loc online, va fi moderată de Radu Constantin (influencer, regizor și antreprenor), creatorul podcastului „Gândește Diferit”, dar și al vlogurilor de business, de la zero la un milion.

Antreprenorii care vor participa la eveniment și le vor împărtăși tinerilor secretele unui business de succes vor fi:

  • Dragoș Petrescu – unul dintre cei mai importanți oameni din industria HoReCa și fondator al Grupului City Grill, cel mai mare lanț românesc de restaurante;

  • Cristina Chiriac – președintele Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF;

  • Dragoș Anastasiu – unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri români și președintele grupului Eurolines, cel mai important exit din România în industria de transporturi;

  • Felix Pătrășcanu – co-fondatorul Fan Courier, lider pe piața serviciilor de curierat din România

Vrem să fie o discuție autentică, deschisă. Ne propunem, în primul rând, să vorbim despre provocări și, de ce nu, despre eșecurile prin care am trecut inclusiv noi, antreprenorii de succes. Nu suntem niște eroi de poveste, ci dimpotrivă suntem oameni de afaceri care au avut parte de tot felul de provocări dificile, de eșecuri, dar asta nu ne-a descurajat, ci, culmea, ne-a motivat să mergem mai departe. Și pentru că cel mai recent studiu PulseZ arată faptul că mulți dintre tineri visează să aibă propria lor afacere, cred că este foarte important ca toți cei care au nevoie de răspunsuri la unele întrebări să le afle chiar de la noi”, a declarat Dragoș Petrescu, președintele Romanian Business Leaders și lider de proiect „Vreau să fiu Antreprenor și Insights”.

În cadrul evenimentului va fi organizată și dezbaterea „Merită să începi un business”, moderată de Cristian Onețiu. Pe lângă spectatori, vor participa 10 tineri, finaliștii în programul de mentorat Tinerii în Arenă.

Înscrierea la aveniment este gratuită și poate fi făcută pe platforma unde se va și desfășura evenimentul: https://bit.ly/DiscutieAntreprenoriat.

Evenimentul va avea loc marți, 2 noiembrie, între orele 17:30 și 21:00.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Propuneri de intervenții ecologice în zona poluată a Băii Mari

Articolul următor

„Europa în regiunea mea”: mobilitate urbană și facilități pentru comunitate, create la Beclean cu bani europeni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share