Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a lansat licitația pentru reabilitarea fostei Policlinici Mari din Oradea

Joi, 28 octombrie 2021, a fost lansată licitația pentru reabilitarea fostei Policlinici Mari, viitor sediu al Consiliului Județean Bihor.

Potrivit anunțului de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), termenul pentru depunerea ofertelor este 3 decembrie, ora 15:00, iar valoarea estimată a lucrărilor este de 25.948.219,40 lei, fără TVA.

Clădirea din strada Republicii nr. 35, Oradea, este un monument istoric ce se află în patrimoniul Județului Bihor – Consiliul Județean. Având în vedere starea avansată de degradare a acestui imobilul, există riscul producerii unor accidente provocate de desprinderea tencuielii de pe fațada acestuia. Până în prezent s-au efectuat asupra imobilului, de către Consiliul Județean Bihor, doar lucrări de conservare a acestuia în scopul evitării situațiilor nedorite, precum cele descrise mai sus.

Se vor face lucrări pentru creșterea eficienței energetice a clădirii, reabilitarea și transformarea acesteia în sediu al Consiliului Județean Bihor, care poate găzdui întregul personal al instituției. Potrivit caietului de sarcini, vor fi efectuate lucrări de consolidare locală, recompartimentări și finisaje interioare, intervenții la șarpanta exterioară, la fațade, vor fi refăcute instalațiile electrice, sanitare și termice, precum și cele de securitate la incendiu. De asemenea, vor fi realizate amenajări exterioare și vor fi extinse anumite spații prin mansardare.

Consiliul Județean Bihor va depune proiectul pentru finanțare din fonduri europene.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

„Europa în regiunea mea”: mobilitate urbană și facilități pentru comunitate, create la Beclean cu bani europeni

Articolul următor

Cetatea Oradea și Turnul Croitorilor din Cluj Napoca pot fi vizitate virtual

Citește și:
Citeste mai mult

ATP Group a luat avânt!

În 2019 ATP Group prezenta pentru prima dată noua sa divizie ATP Trucks,  producătorul de autovehicule de transport…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share