Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lucrările la centura sud de ocolire a Timișoarei au ajuns la 42%

Antreprenorul italian care lucrează la realizarea Centurii Sud de ocolire a Timișoarei continuă lucrul pe teren. De curând au fost montate grinzile la un nou pasaj de mari dimensiuni, în zona localității Moșnița, iar stadiul lucrărilor a ajuns la 42%.

În ultimele zile, pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud s-au montat cele cinci grinzi la al doilea pasaj, de data aceasta în zona localității Moșnița Nouă, în apropiere de DJ 592. Este un pasaj peste un canal al ANIF, primele elemente de suprastructură fiind amplasate în urmă cu două săptămâni, în zona Freidorf.

La final de octombrie, stadiul lucrării este de peste 42%. Alte lucrări executate în ultima perioadă au inclus terasamente pentru viitorul sens giratoriu de la conexiunea centurii cu DN 59 spre Moravița, așternerea primului strat de asfalt la al doilea sector din apropiere de localitatea Chișoda, umpluturi de pământ, decofrări, turnări de elevații și șanțuri trapezoidale, reprofilări de taluz, alte lucrări la pasaje și podețe.

Total
19
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Brand și logo pentru promovarea turismului din Timiș. La realizarea strategiei s-a lucrat un an de zile

Articolul următor

UMB, demonstrație de forță pe Autostrada Transilvania

Citește și:
Citeste mai mult

Auto Art Show – For Auto Lovers!

De când a fost inventată, maşina este un un simbol al modernităţii, tinereţii, energiei, puterii, îndrăznelii, curajului, dar…
Zi de Zi știri economice:
Total
19
Share