Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Costa VOC Impex va construi bazinul de înot din orașul Ineu –județul Arad

Asocierea formată din firmele Costa VOC Impex, Proexco SRL și Kesz Construcții România va construi viitorul bazin de înot din orașul Ineu.

Potrivit Companiei Naționale de Investiții (CNI), oferta depusă de cele trei firme se ridică la 7.747.000 lei, valoarea inițială estimată a investiției fiind de 8.9 milioane de lei.

Construcția este realizată după un proiect tip și se adresează uzului didactic, cu posibila utilizare publică în perioada de timp din afara orarului școlilor din localitate și nu se adresează activităților competiționale. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 și 1,80 m și o dimensiune de 25*12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lățime și cu blocstarturi la capătul de 1,80m adâncime, în conformitate cu normele europene. De asemenea, elevii care vor folosi acest bazin de înot vor avea acces la 2 vestiare, diferențiate pe sexe, prevăzute cu dotări moderne, dușuri și grupuri sanitare, iar profesorii vor avea propriul vestiar. Totodată în clădirea care adăpostește bazinul de înot se regăsește și un cabinet de prim ajutor. Capacitatea acestuia este de 65 de persoane, construcția fiind proiectată pentru a fi utilizată simultan de două clase de elevi, împreună cu profesori și personalul de întreținere”, transmite CNI.

Cele trei companii care au câștigat procedura de achiziție se vor ocupa de proiectare – faza de adaptare a proiectului la amplasament, de execuția lucrărilor și de asistență tehnică pe perioada șantierului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Melomanii vor naviga „Spre căile impresionismului” pe coardele cvartetului Resono4

Articolul următor

Străzile din Beiuș vor fi modernizate prin Programul Anghel Saligny

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share