Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

XPN Live lansează o nouă emisiune – Expats in Cluj with Ingo Tegge

Cluj-Napoca găzduiește o mare comunitate de expatriați – mulți oaspeți internaționali sunt atrași de oraș pentru a studia, a lucra și a locui aici. Cunoscut drept „the Most Welcoming City of Europe”, Clujul are multe de oferit – dar, ca în orice alt loc, străinii pot trăi și aici niște provocări.

“Emisiunea Expats in Cluj invită oaspeții la interviuri de tipul walk-and-talk pentru a discuta despre relația lor cu orașul, poveștile personale pe care le trăiesc expatriații și le cerem oaspeților noștri să ne împărtășească perspectivele lor, precum și anecdote și recomandări”, conform XPN Live. Interviurile sunt găzduite de Ingo Tegge, un cetățean german care locuiește în Cluj-Napoca de la începutul anului 2016 și care în prezent este director al Centrului Cultural German.

El explică scopul demersului astfel: „Cu Expats in Cluj, vrem să dăm voce tuturor străinilor diverși care trăiesc în Cluj. Cred că fac parte din ceea ce face ca acest oraș să fie unul dintre cele mai interesante locuri din Europa de Est. Scopul nostru este să ajutăm populația clujeană să-și înțeleagă mai bine oaspeții străini, precum și să oferim recomandări și perspective colegilor expatriați”.

Noi episoade vor fi publicate în ritm bisăptămânal, pe canalul TV online XPN Live. Viitorii invitați vor fi oameni din mediul de afaceri, dar și din domeniul cultural, oficiali care reprezintă națiuni străine, studenți internaționali și cetățeni români care lucrează îndeaproape cu expatriații. În primul episod, publicat în 21 octombrie, Ingo Tegge îl întâlnește pe Wouter Reijers, consulul onorific al Olandei.

XPN Live este un canal TV online și o parte a platformei X Party & Networking. XPN Live realizează emisiuni pe diverse teme de interes pentru publicul clujean. Subiectele sunt diversificate, precum educația în vremuri de pandemie, transformarea Clujului într-un Smart City sau necesitatea vânătorii. Printre invitați s-au numărat rectori universitari, antreprenori renumiți, reprezentanți ai autorităților locale și nu numai. Emisiunile XPN Live pot fi vizionate aici.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Live, Work and Invest in Poland

Articolul următor

Ghiduri de arhitectură pentru construcții în mediul rural din Crișana

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share