Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Biblioteca Octavian Goga va ține cursuri de antreprenoriat social

Sala American Corner va găzdui un curs de antreprenoriat finanțat de Ambasada SUA

Instituţia de cultură din Cluj va organiza, la American Corner, un curs gratuit de antreprenoriat social pentru tineri de 14-20 de ani, cu sprijinul financiar al Ambasadei SUA în România.

Cursul urmărește dezvoltarea de abilităţi antreprenoriale la tineri, prin familiarizarea cu domeniul antreprenoriatului ṣi al managementului de proiect, dezvoltarea creativităţii şi a spiritului inovator. Cursanții vor învăța cum să inițieze și să dezvolte o afacere, respectiv să se implice în viaṭa comunității.

Finalizarea cursului se va face prin elaborarea unui plan de afaceri individual și prin crearea împreună cu alți cursanți a unui proiect de îmbunătăţire a calităţii vieţii în comunitate. Proiectele vor fi implementate în măsura în care contextul pandemic o va permite, în echipă sau individual.

Participanṭii vor primi o diplomă la încheierea programului de instruire, în urma prezentării proiectelor. Instruirea se va desfăşura online, în limba română, prin două serii de cursuri a câte 20 de locuri fiecare, desfășurate zilnic.

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zbor transatlantic, în premieră, pe un aeroport din Transilvania

Articolul următor

Salina Turda, lovită de pandemie. Vizitatori în scădere cu 40%

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
3
Share