Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

8 – 14 noiembrie 2021, Săptămâna Globală a Antreprenoriatului (GEW)

Junior Achievement (JA) România celebrează Săptămâna Globală a Antreprenoriatului (Global Entrepreneurship Week – GEW) în perioada 8-14 noiembrie, prin lansarea incubatorului BizzFactory™ pentru liceeni și studenți. În cadrul incubatorului, tinerii vor avea acces gratuit la webinare și resurse de învățare hibride, utile tinerilor antreprenori. În a doua etapă a incubatorului, cele mai bune și realiste planuri de afaceri vor fi selectate în vederea pregătirii pentru finala națională Compania Anului 2022 și pentru finala europeană Gen-E 2022.

În fiecare noiembrie, GEW sărbătorește și mobilizează milioane de antreprenori din țări și comunități din întreaga lume – în special persoane care întâmpină dificultăți sau care nu au luat niciodată în considerare ideea lansării unui startup. La nivel global, peste 10 milioane de oameni iau parte la mii de activități, competiții și evenimente care îi inspiră să acționeze și le oferă cunoștințele, experiența și conexiunile de care au nevoie pentru a reuși. Un număr record de 180 de țări vor participa la GEW în 2021.

Total
14
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Două echipe de elevi și studenți orădeni, premiate la Cluj-Napoca pentru inovație

Articolul următor

O nouă bază sportivă pe Calea Clujului în Oradea

Citește și:
Citeste mai mult

Ryanair reia zborurile Oradea – Londra

Ryanair va relua zborurile din Oradea spre aeroportul Londra Stansted, începând din 1 februarie. Pe platforma companiei, biletele…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
14
Share