Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cu tichetul de masă, la multiplexurile din Banat și Transilvania

Lanțul internațional de multiplexuri acoperă șase orașe din Banat și Transilvania | Foto: Cinema City

Rețeaua de multiplexuri Cinema City va accepta plata cu tichete Sodexo la locațiile sale din Arad, Baia Mare, Cluj, Deva, Târgu-Mureş şi Timişoara.

Compania de servicii de beneficii extrasalariale Sodexo România a încheiat un parteneriat cu lanțul Cinema City pentru a permite folosirea cardurilor Gusto Pass, Cadou Pass şi Cultura Pass. Parteneriatul permite utilizarea mai multor tipuri de carduri de beneficii. Utilizatorii Sodexo pot cumpăra cu aceste carduri bilete de film de la casele de bilete sau le pot folosi în zona de snack bar a cinematografelor.

„Parteneriatul nostru cu Cinema City este o premieră pe piața emitenților de bilete, extinzându-ne portofoliul de cinematografe, teatre și muzee, pe zona culturală”, spune Silviu Ștefan, National Sales Manager al Sodexo Sodexo BRS România. „Achiziția online de bilete la film va fi pasul următor în direcția digitalizării”, a declarat Manuel Fernandez Amezaga, CEO al Sodexo.

Sodexo România face parte din grupul cu același nume cu 30.000 de beneficiari companii și cu 2 milioane de angajați utilizatori. Cinema City este inclusă în Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial, și operează în România 27 de multiplexuri, dintre care șase în orașe din Transilvania și Banat, cu un total de 247 de săli.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Arad vrea să revitalizeze zona comercială a Ștrandului Neptun

Articolul următor

Proiectul CIDAS, de 20 de milioane de euro, al Politehnicii Timișoara, inclus pe foaia de parcurs din Strategia Națională privind Cercetare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share