Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primăria Arad vrea să revitalizeze zona comercială a Ștrandului Neptun

Primăria Arad, printr-un operator contractat în acest scop, a finalizat primele lucrări de cadastrare sistematică realizate în intravilanul municipiului, mai exact în zona Ștrandului Neptun.

Pe o suprafață de 140 ha au fost identificate 425 CF-uri, majoritatea fiind ale Municipiului Arad și Statului Român. În evidențele municipalității sunt 23 de contracte de concesiune și 280 de închiriere.

Până acum, în municipiul Arad nu s-au făcut astfel de lucrări în intravilan. Este prima lucrare de acest gen ca amploare și importanță. În acest moment avem toate CF-urile clare. Urmează ca din luna ianuarie a anului viitor să demarăm etapa a doua pe care am anunțat-o în urmă cu ceva timp, respectiv verificarea tuturor contractelor de concesiune și închiriere pentru a vedea legalitatea și conformitatea, astfel încât de anul viitor să avem o situație clară cu privire la dezvoltarea zonei comerciale, în special”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Lucrările de cadastrare sistematică au fost realizate în cadrul proiectului Servicii topo cadastrale pentru realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică – sector 147 din cadrul UAT Arad”, proiect în valoare de 90.588 lei, finanțat de ANCPI prin Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară 2015-2023.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

O nouă promenadă pe malul Crișului Repede

Articolul următor

Cu tichetul de masă, la multiplexurile din Banat și Transilvania

Citește și:
Citeste mai mult

ATP Group a luat avânt!

În 2019 ATP Group prezenta pentru prima dată noua sa divizie ATP Trucks,  producătorul de autovehicule de transport…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share