Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oradea va avea Târg de Crăciun

După ce Timișoara și Sibiul au anunțat organizarea târgurilor de Crăciun din acest an, a venit rândul Oradiei să anunțe organizarea Târgului de Crăciun 2021, începând cu data de 3 decembrie. Târgul va fi organizat, ca și în anii precedenți, în Piața Unirii.

Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea), cea care organizează târgul, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, a anunțat că pregătirile sunt în toi, așa că începând cu data de 15.11.2021, cei care doresc să participe în calitate de comercianți la Târgul de Crăciun Oradea 2021, se vor putea înscrie online pe https://targuldecraciunoradea.ro/.

La târg sunt așteptați producători de bunătăți tradiționale, dulciuri sau alte specialități, meșteri populari, artizani de suveniruri și articole specifice sărbătorilor de iarnă.

În Piața Unirii vor fi disponibile 37 de căsuțe din lemn pentru agenți economici din sectoarele alimentar și non-alimentar și zece locații pentru amplasamente de tip construcție proprie food truck. Potrivit reglementărilor actuale, târgurile pot fi organizate cu respectarea a două condiții: acces pe bază de certificat verde și o limitare a publicului la 30% din capacitatea spațiului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clubul Economic German din Transilvania oferă: Soluții germane pentru asigurarea forței de muncă

Articolul următor

Romanian Real Estate Between Change & Innovation, live - online

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share