Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se montează grinzile pe ultimul tronson al podului de la Turda

Lucrările la podul de pe Arieș au debutat timid în primăvară, dar au accelerat pe final de an | Foto: Viorel Băltărețu

Șantierul podului de pe râul Arieș din municipiul Turda se menține în grafic. Au început să se monteze grinzile pe cele trei tronsoane rămase de pe podul de pe Arieș.

Acum se lucrează la ultimul tronson, a informat deputatul Viorel Băltărețu, care a fost pe șantier la ședința uzuală de progres pentru a se informa asupra situației la zi și a planului de lucru pentru următoarele săptămâni.

Autoritatea locală a montat o cameră de luat vederi live prin care progresul lucrărilor să poată fi urmărit în timp real pe internet de către orice persoană. În primăvară, a debutat procesul de amplasare a grinzilor peste râu, în cadrul șantierului de reconstruire a podului.

Constructorul, Antrepriza de Reparații și Lucrări (ARL) Cluj, anunța că termenul de predare a fost devansat la 29 noiembrie, în loc de cel inițial, 22 decembrie. ARL și Compania de Apă Arieș au întâmpinat, în primăvară, dificultăți de execuție la pod.

Circulația rutieră pe Drumul Național nr. 1 s-a închis aici în martie, pentru executarea lucrărilor de reparații la pod. În 28 aprilie s-a emis avizul de mediu pentru scoaterea din fondul forestier a zonei adiacente podului, necesare organizării de șantier. Traficul a fost deviat pe str. Armatei și pe str. 22 Decembrie.

Total
65
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Nouă orașe din Transilvania și Banat primesc bani de termoficare de la stat

Articolul următor

La Arad s-a inaugurat Sala Unirii din Palatul Comitatului unde s-a anunțat ruptura de Ungaria

Citește și:
Citeste mai mult

ATP Group a luat avânt!

În 2019 ATP Group prezenta pentru prima dată noua sa divizie ATP Trucks,  producătorul de autovehicule de transport…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
65
Share