Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Electric Castle, la Brașov: Un festival de muzică electronică va fi organizat pe fosta platformă industrială Rulmentul

Autoritățile locale din Brașov vor colabora cu organizatorii Electric Castle. Un festival de muzică electronică va fi organizat pe spațiul viitorului parc din platforma industrială Rulmentul.

Primarul Allen Coliban și Mihai Păun, directorul festivalului Electric Castle, au semnat pe 16 noiembrie protocolul de colaborare în vederea promovării Municipiului Brașov prin intermediul unor evenimente cultural-artistice. Obiectul protocolului îl reprezintă asocierea Municipalității cu această companie pentru organizarea, pe spațiul viitorului parc din fosta platformă industrială Rulmentul, a unui eveniment care reunește, timp de 3 zile, mai multe activități culturale, în care atracția principală vor fi concertele de muzică electronică, care se vor desfășura, simultan, pe trei scene.

Festivalul pe care cei de la Electric Castle îl vor organiza este adresat tuturor iubitorilor de muzică electronică din România, cărora evenimentul le va oferi o experiență unică, în care cei mai inovatori și reprezentativi artiști ai acestui gen muzical performează în atmosfera industrială, bogată în contraste.

Estetica industrială va fi pusă în valoare de o laborioasă arhitectură de lumini, natură și muzică electronică de cel mai înalt nivel, pentru o experiență de 3 zile, neegalată în România, anunță reprezentanții Primăriei Brașov.

Artiștii pe care Electric Castle vrea să îi aducă la Brașov sunt unii dintre cei mai valoroși ai acestui gen de muzică. Pe scena de la Brașov ar putea urca: Fatboy Slim, Nina Kraviz, Olof Dreijer, Dax J, I Hate Models, Francois X, Amelie Lens, Bicep, Anastasia Kristensen, Mind Against, Kobosil, Joyhauser, Farrago, YokoO, Terry Francis, Anna Wall.

Acest protocol a fost aprobat de Consiliul Local în ședința de la sfârșitul lunii octombrie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conpila SRL începe lucrările la incubatorul de afaceri „Cresc Oradea Mare”

Articolul următor

Brânza de Horezu, medaliată cu bronz la World Cheese Awards

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share