Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețeaua Brick se va extinde în mai multe orașe ale Transilvaniei

Lanțul de bricolaj ajunge în Satu Mare și Oradea, următoarele ținte fiind Cluj și Brașov | Foto; Brick

Satu Mare și Oradea vor fi următoarele puncte de expansiune ale lanțului autohton de bricolaj și do-it-yourself Brick România, strategia acestuia vizând o viitoare prezență în Brașov sau Cluj-Napoca.

„Ne dorim să creștem organic și să avem o medie de trei deschideri noi pe an. Primul inaugurat va fi magazinul din Satu Mare, în martie 2022, lucrăm deja pentru magazinul din Oradea, pentru care suntem în faza de autorizare a lucrărilor și de modernizare a spaţiului. Vizăm și alte orașe ca Braşov, Ploieşti, Bucureşti, Cluj sau Iaşi”, a declarat directorul de dezvoltare Viorel Dima.

Investiția de la Satu Mare este de 4 milioane de euro, iar unitatea pe 3.000 mp și 95 de locuri de parcare va fi funcțională din 15 martie. Magazinul din Oradea, pe 10.000 mp, cu 200 de locuri de parcare, va fi dat în folosință în martie 2023.

„Ne concentrăm eforturile pe extinderea magazinelor în orașe importante din țară, dar și în zonele localităților mai mici prin centre regionale, precum și pe componenta digitală a business-ului nostru, prin care vom putea acoperi eficient livrările de produse”, a spus Oana Nechita, director executiv.

Compania cu 300 de angajați este în prezent activă pe piață cu magazine în Constanța, Mangalia, Giurgiu, încheind anul trecut cu afaceri de 116 milioane de lei și profit net în de 4,8 milioane de lei. Principalii competitori în țară din acest domeniu sunt Dedeman, Leroy Merlin, Hornbach, Brico Depot.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

UMB, Strabag și Nurol, fruntașele autostrăzilor din România

Articolul următor

CBRE asistă TOPBAND Europe în procesul de închiriere a 11.000 mp în Olympian Park

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) a anunțat prelungirea perioadei de desfășurare a ediției din 2024 cu o zi față de datele comunicate inițial.
Citeste mai mult

TIFF atrage turiștii străini în Ardeal

70% dintre participații care nu sunt din Cluj vizitează orașul pentru TIFF, potrivit unui studiu al Universității Babeș-Bolyai…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share