Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un vânzător a ajuns director general al Kadra

Octavian Fanea a debutat ca vânzător în cadrul celei mai mari companii de soluții de acces din România, iar acum conduce societatea cu 90 de angajați.   

Acesta s-a angajat la Kadra în 2007, ca vânzător, dar s-a implicat și în descoperirea de noi soluții pentru proiecte, unele devenite premiere. După o perioadă în care a fost coordonator de echipă, a ajuns CEO.

„În primele luni am fost doar curios să descopăr și să învăț cât mai multe lucruri noi. Era un mediu stimulativ, se întâmplau tot timpul lucruri noi. Nu mă gândeam că într-o bună zi voi conduce nu o echipă, ci compania. Am înțeles după ani, că implicarea este una dintre valorile fundamentale”, spune Fanea.

Pornită la drum cu patru angajați, cu sediul într-un apartament de bloc la Cluj, Kadra a ajuns în prezent la 90 de angajați. Compania lucrează acum la un proiect la Lugoj, cea mai mare și securizată parcare de tiruri, A&O Truck, clasificată la 4 lacăte.

Kadra este o companie din România care oferă soluții tehnice integrate de inginerie și management al căilor de acces. Andreea Strugaru, director de marketing, este  cofondator al companiei, alături de Radu Opriș și de Monica Sagmar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ariston România și Crucea Roșie Română au facilitat accesul la apă caldă pentru 240.199 de beneficiari în cele patru ediții ale campaniei Comfort Challenge

Articolul următor

Conrep a finalizat drumul de pe Valea Ruscovei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share