Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Conrep a finalizat drumul de pe Valea Ruscovei

Constructorii din Vișeu de Sus au terminat proiectul în doi ani și trei luni

Asocierea dintre societățile Conrep, Dimex 2000 Company și Explan a terminat reabilitarea unui drum care va deschide oportunități de dezvoltare a zonei Valea Ruscovei, din județul Maramureș.  

Drumul Județean 187 are 19 km, pornind din Leordina, intersecţia cu Drumul Național 18, până în comuna Poienile de Sub Munte. Obiectivele principale au fost creșterea gradului de accesibilitate a locuitorilor din zonă și a siguranței circulației.

Valoarea investiției s-a ridicat la 65 de milioane de lei, finanțarea fiind realizată în cea mai mare parte din fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală II. Durata contractului de proiectare și execuție de lucrări a fost de 845 zile.

Un alt proiect important pentru infrastructura rutieră din zonă, în completarea acestuia, l-a reprezentat reprezintă reabilitarea și modernizarea a 3,9 km de drum județean, prelungirea spre cătunul Luhei din Poienile de Sub Munte. Proiectul a fost realizat de către societatea publică Drumuri și Poduri SA.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un vânzător a ajuns director general al Kadra

Articolul următor

Succes al Techsylvania: startup câștigător, achiziționat de americani

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share