Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maramureșul alocă 300.000 de euro pentru planul de amenajare a teritoriului

Dezvoltarea turismului se numără printre prioritățile stabilite în strategia Maramureșului

Procedura de achiziție publică de atribuire a contractului de servicii privind elaborarea Planului de Amenajare a Teritoriului Județean (PATJ) Maramureș a fost relansată.

Aceasta face parte din proiectul Mara Strategy, finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) și vizează fundamentarea deciziilor, planificarea strategică și măsurile de simplificare pentru cetățeni la nivelul administrației locale din regiunile mai puțin dezvoltate.

Valoarea estimată a contractului este de 1,2 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată. Principala sursă de finanțare o va constitui bugetul județului, plus finanțarea din fonduri furopene, în cadrul proiectului Mara Strategy. Data limită pentru depunerea ofertelor a fost fixată pentru 21 decembrie.

Valoarea proiectului Mara Strategy este de 4,8 milioane de lei, iar documentele ce urmează să fie elaborate în urma licitației reprezintă rezultate asumate în cadrul acestuia. Analiza nevoilor instituționale a relevat o perimare a unor documente de planificare și nevoia de a dezvolta strategii și planuri sectoriale, cum sunt cele din domeniul dezvoltării turismului și al investițiilor în Maramureș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Ca urmare a interesului ridicat din partea investitorilor instituționali față de emisiunea de obligațiuni din aprilie, Banca Transilvania (BT) Cluj a suplimentat-o, crescând astfel vizibilitatea grupului pe plan internațional.

BT intermediază emisiunea de titluri de stat Fidelis

Articolul următor

În decembrie începe proiectul care vizează instalarea de panouri fotovoltaice pentru locuinţe

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share