Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maschio Gaspardo, din Chișineu Criș – Arad a inaugurat noi linii de producție

Italienii de la Maschio Gaspardo, din Chișineu Criș – Arad, unul dintre cei mai importanți investitori din județ, și-au extins afacerea inaugurând noi linii de producție.

Maschio Gaspardo a fost înființată în 14.01.2003 și are ca obiect de activitate fabricarea mașinilor și utilajelor pentru agricultură și exploatări forestiere. Dintre utilajele fabricate la Chișineu de Criș amintim: utilaje pentru prelucrearea terenului, utilaje pentru întreținerea spațiilor verzi, utilaje pentru semănat și plantat, utilaje pentru fertilizarea solului, pentru prelucarea fânului etc. Firma are în prezent 346 de angajați. Pe anul 2020, Maschio Gaspardo a avut o cifră de afaceri de 214,794 milioane de lei și un profit net de 11,157 milioane de lei.

Burse pentru copii angajaților

Burse pentru copiii cu rezultate deosebite ai angajaților

Compania oferă în fiecare an burse pentru copii angajaților care se remarcă prin realizări de succes. Anul acesta au fost oferite zece burse Egidio Maschio pentru cei mai demni studenți, fii ai angajaților Grupului, atât absolvenți de liceu, cât și universitari din perioada 2020-2021.

Sunt mândru de acest premiu care amintește de tatăl meu, care i-a iubit pe tineri și i-a împins să fie curioși, să învețe și să nu se teamă niciodată să-și asume riscuri. Cei care doresc să facă ceva, merită să fie ajutați, iar cei care doresc să dobândească cunoștințe trebuie să fie sprijiniți. Pentru compania noastră acest lucru este fundamental”, afirmă Mirco Maschio, președintele Grupului Maschio Gaspardo.

Suntem încântați să premiem angajamentul și rezultatele obținute de fiii angajaților noștri. Tinerii sunt viitorul nostru și este corect să contribuim și să îi sprijinim pe calea pe care își doresc sa o urmeze oferindu-le mediul și instrumentele pentru a-și atinge obiectivele”, a declarat Andrea Maschio, președinte Maschio Holding.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Serviciile de navigație aeriană la Aeroportul Brașov, asigurate de o firmă din București: contract de aproape un milion de lei

Articolul următor

Peste 1.000 de arbori ornamentali vor fi plantați în această toamnă în Arad

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share