Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Peste 1.000 de arbori ornamentali vor fi plantați în această toamnă în Arad

Începând de săptămâna aceasta, Primăria Municipiului Arad prin intermediul Serviciului Edilitar și cu sprijinul operatorilor de spații verzi, a demarat o amplă campanie de plantare a arborilor în mai multe zone ale municipiului.

Plantările vor continua atâta timp cât se înregistrează temperaturi mai mari de 5 grade Celsius, iar solul nu este înghețat.

Plantările vizează, îndeosebi, aliniamentele stradale și cele ale marilor bulevarde, parcurile, zonele amenajate în cadrul Regenerării urbane, pista de biciclete din cartierul Alfa etc. Primele lucrări au fost pe strada Tudor Vladimirescu unde s-au plantat la începutul acestei săptămâni 40 de tei. În cursul zilei de vineri, 18 noiembrie, operatorii de spații verzi au plantat arbori și arbuști ornamentali în Piața Avram Iancu.

Campania de plantare a fost demarată în perioada de repaus vegetativ și numai în urma unei inventarieri atente a zonelor unde lipsesc copaci sau unde au fost realizate toaletări.
Se estimează că în cadrul acestei campanii vor fi plantați circa 1.000 de arbori de diverse specii: Tei, Salcâm, Arțar, Frasin, Prun ornamental, Catalpa, Liquidambar, conifere, etc. Noi arbori vor fi plantați în parcuri, pe bulevardele Revoluției, Decebal, Nicolae Titulescu, pe străzile Mețianu, Iustin Marșieu, Pădurii, în cartierele Vlaicu, Grădiște și Confecții.

Total
5
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Maschio Gaspardo, din Chișineu Criș – Arad a inaugurat noi linii de producție

Articolul următor

Hot Assets in CEE: Market Update & Investment Outlook - 2022

Citește și:
Citeste mai mult

ATP Group a luat avânt!

În 2019 ATP Group prezenta pentru prima dată noua sa divizie ATP Trucks,  producătorul de autovehicule de transport…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
5
Share