Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proiect de 9,6 milioane lei la UMFST „Gheorghe Palade” din Târgu Mureș

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș a câștigat un proiect în valoare de 9.686.762,44 lei. Proiectul prevede integrarea pe piața muncii a absolvenților și este finanțat prin Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 din cadrul Ministerului Investitiilor si Proiectelor Europene.

Proiectul intitulat „Junior Business Academy – accelerator al integrării pe piața muncii a noilor generații de studenți și absolvenți antreprenori inovatori” (coordonator: conf. dr. Liviu Ciucan) are ca obiectiv creșterea gradului de inovare și de utilizare sustenabilă a resurselor tehnologice, umane și financiare din Regiunea Centru prin instruirea și integrarea studenților și absolvenților de învățământ universitar pe piața forței de muncă în sectoarele economice cu potențial competitiv și în domeniile de specializare inteligentă.

Potrivit rectorului instituției, Leonard Azamfirei, prin acest proiect studenții antreprenori vor beneficia de o finanțare de până la 100.000 euro, nerambursabili, pentru start-upuri înființate de aceștia – Innotech Student, în care UMFST va deține calitatea de administrator de grant iar studenții antreprenori vor fi beneficiarii subvenției.

Proiectul a fost elaborat și va fi implementat împreună cu Iceberg Consulting SRL.

Dezvoltând antreprenoriatul în rândul studenților dezvoltăm România de mâine.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Surge in VGP's new contracted rental income doubles development activity

Articolul următor

Mai multe avioane Cluj - Chișinău de sărbători

Citește și:
Citeste mai mult

ATP Group a luat avânt!

În 2019 ATP Group prezenta pentru prima dată noua sa divizie ATP Trucks,  producătorul de autovehicule de transport…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share