Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Operatorul regional de apă și canal din Timiș a semnat noi contracte de execuție pentru investiții de 65 de milioane de lei

Societatea timișoreană Aquatim, operator regional de apă și canal, a semnat două noi contracte de investiții pentru îmbunătățirea rețelelor de apă și canal și realizarea sau îmbunătățirea stațiilor de tratare a apei. Vizate sunt mai multe localități din Timiș.

Pe 11 noiembrie, Aquatim a semnat contractul de lucrări „Proiectare si execuție stații tratare Giulvăz, Mașloc, Liebling, Sacoșu Turcesc, Tormac” din cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014-2020”, parte a Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM). Valoarea contractului este de 35.399.626,78 lei, fără TVA.

De asemenea, în data de 18 noiembrie Aquatim a semnat împreună cu Asocierea Ludwig Pfeiffer SRL Ludwig Pfeiffer Hoch Und Tiefbau GMBH & CO.KG, contractul de lucrări „Proiectare și execuție stații tratare Gottlob, Bobda-Cenei, Satchinez, Uivar, Checea-Jimbolia, Sânpetru Mare” în valoare de 29.773.822,33 lei, fără TVA. Contractul sus menționat aparține „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014-2020”, parte a Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM). Concret, se vor realiza următoarele lucrări:

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014-2020” are o valoare totală de 180 milioane de euro, din care 135,6 milioane de euro fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană, 30,4 milioane euro de la bugetul de stat, 3,2 milioane de la bugetul local și 10,8 milioane euro co-finanțare Aquatim. Obiectivul este dezvoltarea unor sisteme durabile de alimentare cu apă și apă uzată în Timișoara și în 81 localități din județul Timiș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Orașele din Ardeal, cu mult în spatele capitalei la industriile de business

Articolul următor

Energie din biomasă cu eficiență ridicată - Climarol și Universitatea Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share