Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Biroul Vlad Rusu, trei nominalizări la bienalele de arhitectură

Reabilitarea străzii Regele Ferdinand a fost nominalizată la secțiunea spațiu public și comunitar | Foto: VSR

Compania clujeană de proiectare Vlad Sebastian Rusu (VSB) a avut trei nominalizări la Bienalele de Arhitectură București (BNAB) și Transilvania (BATRA).  

Acestea sunt reabilitarea străzii Regele Ferdinand (împreună cu Studio 82), clinica medicală Dermavision, ambele la BNAB, respectiv reabilitarea și amenajarea străzilor Emile Zola și Sextil Pușcariu (cu Studio 82), la BATRA. VSB a beneficiat, de-a lungul anilor, de mai multe nominalizări la competiții de profil. Cele mai importante premii au fost pentru proiectele Turnul Pompierilor, Parcul Feroviarilor, Centrul Cultural Transilvania, cartierul Sopor, clinica Dermavision, toate din Cluj-Napoca, Palatul Cultural din Blaj.

14 premii au fost acordate anul acesta la BATRA, desfășurată în format hibrid, fizic și virtual. Juriul a trebuit să aleagă dintre numeroasele proiecte înscrise în concurs la cele 17 categorii. Timp de 15 zile, Transilvania a fost capitala arhitecturii din România. Cluj-Napoca, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare și Oradea au fost orașele care au găzduit evenimentele din cadrul bienalei.

În Piața Unirii din Cluj-Napoca, pe lângă expoziția organizată cu acest prilej, au mai putut fi admirate alte două: cea a diplomelor absolvenților de arhitectură și expoziția Gala Bienalelor și a Anualelor de Arhitectură, care a reunit șapte expoziții ale profesioniștilor din arhitectură din toată țara.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sălajul își crește vizibilitatea ca destinație turistică

Articolul următor

Concluziile Târgului de Ecoturism al județului Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share