Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sălajul își crește vizibilitatea ca destinație turistică

Discuțiile au fost centrate pe structurarea resurselor și noile tehnologii de digitalizare în turism | Foto: ADI-TS

Prima întâlnire a unităților administrativ teritoriale (UAT) din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Țara Silvaniei (ADI-TS) a stabilit principalele proiecte pe care aceasta le va aborda.

Cei dintâi pași în noua etapă de dezvoltare a ADI-TS au fost făcuți, la Zalău, în cadrul unei întâlniri cu o parte din reprezentanții primăriilor membre din Sălaj. „Vrem să creștem atractivitatea și vizibilitatea Sălajului ca destinație turistică”, a anunțat președintele Consiliului Județean, Dinu Iancu-Sălăjanu.

Conducerea ADI-TS a prezentat într-o sinteză proiectele, activitățile și propunerile legate de ceea ce înseamnă aderarea primăriilor din județ la această formă de asociere.

Discuțiile au fost centrate pe structurarea resurselor și noile tehnologii de digitalizare în domeniul turismului. O primă formă de acest fel o reprezintă noua aplicație informatică la nivelul județului care este disponibilă pentru sistemele de operare Android și IOS și va fi lansată oficial în primăvara anului viitor.

O parte din intervenții s-au concentrat și pe efortul comun de atrage împreună finanțări din diferite surse și de a implementa proiecte cu rezonanță pentru comunitățile sălăjene. “Considerăm că a fost o întâlnire de bun augur”, consideră managerul ADI-TS, Daniel Stejeran.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Târgul de Crăciun din Cluj va găzdui cel mult 2.000 de persoane

Articolul următor

Biroul Vlad Rusu, trei nominalizări la bienalele de arhitectură

Citește și:
Citeste mai mult

Ryanair reia zborurile Oradea – Londra

Ryanair va relua zborurile din Oradea spre aeroportul Londra Stansted, începând din 1 februarie. Pe platforma companiei, biletele…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share