Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târgul de Crăciun din Cluj va găzdui cel mult 2.000 de persoane

Târgul de iarnă de la Cluj este unul dintre cele mai așteptate din România | Foto: Dan Tăuțan

După un an de pauză, Târgul de Crăciun va reveni în centrul Clujului, însă cu o limită de intrare pentru maximum 2.000 de oameni.

Acesta va fi funcțional în perioada 26 noiembrie – 31 decembrie. „E un context atipic pentru noi toți. În 2020, din cauza pandemiei, nu am putut organiza târgul. Anul acesta am avut de ales între a renunța complet la târg – și să nu aducem atmosfera de sărbătoare în centrul orașului – sau să-l organizăm într-o versiune restrânsă, regândită astfel încât să respectăm regulile care sunt obligatorii în țara noastră. Am ales varianta a doua”, spune Mihai Oprean, directorul târgului.

Având în vedere contextul pandemic, accesul se va face în limita a maximum 2.000 de persoane vaccinate sau trecute prin boală, pe baza certificatului verde scanat în zonele de acces. Copiii sub 12 ani sunt exceptați de la obligativitatea prezentării certificatului. Evenimentul este organizat în colaborare cu Primăria Cluj-Napoca și Visit Cluj. Iluminatul festiv de Crăciun va fi pornit vineri, 26 noiembrie.

În Piața Unirii va fi amplasată o roată panoramică de observație din care se va putea admira zona centrală de la 24 m. Ediția din acest an a târgului vine cu schimbări: în piață nu vor mai fi amplasate scena și patinoarul, pentru a permite distanțarea. Căsuțele vor găzdui produse tradiționale, realizate manual și de artizanat. băuturi, dulciuri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fabrica Techtex, suprasolicitată în pandemie

Articolul următor

Sălajul își crește vizibilitatea ca destinație turistică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share