Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Combaterea buruienilor încă din toamnă, recomandarea specialiștilor FMC. Câștigați bătălia, cu BATTLE® DELTA

Tot mai mulți fermieri au observat în ultimul timp că buruienile din culturile de cereale păioase răsărite în toamnă sunt mult mai greu de combătut prin realizarea erbicidării din primăvară, în special buruienile graminee. Compania FMC Agro Operational vine în întâmpinarea fermierilor cu soluția optimă pentru combaterea buruienilor răsărite în toamnă: erbicidul BATTLE® DELTA.

BATTLE® DELTA este un erbicid cu acțiune de contact, reziduală și cu efect pelicular pe sol, cu o selectivitate maximă pentru planta de cultură și care poate fi aplicat și la temperaturi mai scăzute (5-6° Celsius). BATTLE® DELTA conține 2 substanțe active: flufenacet și diflufenican și este un erbicid selectiv pentru combaterea în pre-emergență și post-emergență timpurie (BBCH00 – BBCH21) a buruienilor cu frunză lată și unele graminee din culturile de grâu, orz, triticale și secară. BATTLE® DELTA combate un spectru larg de buruieni, inclusiv pe cele mai dificil de combătut cum ar fi: iarba vântului, firuta, coada vulpii, turița, veronica, hrișca urcătoare, samulastra de rapiță, traista ciobanului, mustar salbatic sau rocoina și are efect de lungă durată. Doza de aplicare este foarte flexibilă, între 0,3 – 0,6 lt/ha, în funcție de spectrul de buruieni existente și stadiul lor de vegetație. Știut fiind faptul că orice cultură este sensibilă la îmburuienarea timpurie, aplicarea în toamnă a erbicidului BATTLE® DELTA asigură un start bun al culturilor de cereale păioase prin eliminarea buruienilor concurente în primele stadii de vegetație și o mai bună pregătire a culturii pentru iernare. După aplicarea erbicidului BATTLE® DELTA, rotația culturilor nu este restricționată.

Pentru mai multe detalii despre erbicidul Battle Delta® și datele de contact ale echipei de vânzări FMC, accesați https://fmcagro.ro/

 

 

Total
4
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Metroul din Cluj, "umflat" la 2 miliarde de euro. Cum ar trebui să arate

Articolul următor

PROMELEK XXI a investit 1,9 mil. Eur în ultimii ani și derulat afaceri de cca. 27,5 mil. Eur în 2021

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
4
Share