Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rompetrol va construi patru stații de carburanți în județul Arad, pe A1

Potrivit informațiilor transmise de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), au fost licitate spaţiile de servicii de pe autostrada Nădlac-Sibiu.

Concesiunea stațiilor din Arad a fost adjudecată de Rompetrol. Astfel, în județul Arad vor fi construite patru stații de alimentare, două în zona nodului rutier de la Pecica și două în zona localităţii Şagu, câte un spaţiu pe fiecare sens de mers.

Reprezentanţii CNAIR au anunţat că, în prezent, construirea benzinăriilor, a restaurantelor şi a magazinelor în parcările de pe autostradă sunt în faza de autorizare. Acestea vor trebui să devină funcționale până în luna iulie 2022.

Potrivit informațiilor de pe pagina Rompetrol, fiecare dintre cele patru spaţii vor beneficia de trei pompe cu motorină şi benzină, o pompă rapidă, dedicată în special camioanelor, o pompă de AdBlue, un skid de GPL, dar şi patru posturi de încărcare dedicate maşinilor electrice. De asemenea, fiecare stație va avea câte o parcare cu 63 de locuri pentru autoturisme şi 25 de locuri pentru camioane sau autobuze. În fiecare stație va fi construită câte o cafenea și câte un restaurant.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fabrica Bosch a instalat un laborator ultramodern la Universitatea Tehnică

Articolul următor

UMFST Târgu Mureș. Concepte inovative de educație prin Smart University

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ

CONAF Sucursala București organizează semifinala ”MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ” Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) – Sucursala București,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share