Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se lansează licitația pentru drumul de legătură între centura Oradea și Băile Felix

Miercuri, 24 noiembrie, în ședința Comisiei Interministeriale, a fost obținut ultimul aviz pentru drumul de legătură dintre centura Oradea și comuna Sânmartin.

Am reușit, în această toamnă, să obținem avizele necesare promovării proiectului și să trecem prin toate comisiile de specialitate ale Companiei Naționale de Autostrăzi și ale Ministerului Transporturilor”, a precizat Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor.

Centura, în lungime de 5,7 km, plus bretelele de legătură de peste 2 km, fac legătura dintre centura Oradea și DN 76, la ieșirea din Băile Felix. Pasajele supraterane, peste centura Oradea și peste drumul spre Băile 1 Mai, au o lungime totală de peste 1,2 km. Valoarea estimată a întregului proiect este de 45 de milioane de euro, inclusiv TVA.

Săptămâna viitoare vom trimite spre publicare documentația pentru licitație în vederea selectării unui constructor. Până în primăvară ne propunem să avem semnat contractul de proiectare și execuție. În vara anului viitor vom începe efectiv lucrările. Această centură va descongestiona traficul prin localitățile Băile Felix și Sânmartin”, a declarat Ilie Bolojan.

Total
15
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Liceul Ghibu, producător de energie. Una dintre cele mai moderne școli din România

Articolul următor

Conferință internațională pe tema cânepii, o plantă cu utilizări multiple

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
15
Share