Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oradea redevine „Orașul Faptelor Bune”

Zeci de povești, sute de mii de euro strânși, oameni veniți din toate colțurile țării, 7 zile, 24/24 de ore, toate în Orașul Faptelor Bune. În perioada 16 – 22 decembrie, Oradea redevine #OrașulFaptelorBune. Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, construiesc orașul care dăruiește.

7 zile și 7 nopți, Radio ZU va transmite LIVE din Piața Unirii. 9 dintre DJ-ii Radio ZU, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Tea Teodorescu, Adi Mihăilă „The Hitman”, Raluca Benavides, Răzvan Popescu, Cuza și Vlad Drăgulin vor locui timp de o săptămână, 24 din 24 de ore, în Casa Radio ZU, o casă de sticlă, special construită în Piața Unirii.

Această combinație de studio de radio și casă va conține toate dotările de care cei 9 DJ-i au nevoie pentru a-și îndeplini misiunea cu succes. Microfoane, mixer, dormitoare, dușuri, o bucătărie mică, o zonă de relaxare și o echipă de colegi gata să îi ajute în această misiune a faptelor bune.

DJ-ii ZU îi încurajează pe toți românii să privească atent în jurul lor și dacă pot ajuta pe cineva care are nevoie, să o facă.

Orașul Faptelor Bune este doar punctul de plecare al acestei inițiative; împreună putem face România Faptelor Bune. Cei care vor să se implice, dar nu știu de unde să înceapă pot vizita www.radiozu.ro/orasulfaptelorbune. Aici va fi disponibilă o platformă unde se pot înscrie cei care au nevoie de sprijin, dar în același timp, este platforma unde cei care doresc să le vină în ajutorul celor care au nevoie, o pot face”, transmit organizatorii.

La ediția trecută din Oradea, în urna amenajată în Casa Radio ZU au fost donați peste 190.000 de euro. Urna va fi nelipsită și la ediția din acest an, organizatorii invitând orădenii și turiștii să fie alături de cei care au nevoie, cu aceeași generozitate. Târgul de Crăciun din Oradea își deschide porțile vineri, 3 decembrie 2021, la ora 14:00.

Cele mai spectaculoase momente vor fi postate pe conturile oficiale de Instagram și Facebook ale Visit Oradea, Radio ZU și Târgul de Crăciun Oradea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bio Culture a obținut atestarea de produs montan

Articolul următor

Cannes International Luxury Property and Residency Conference 2021

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share