Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

În weekend se schimbă Mersul Trenurilor

CFR Călători informează că, începând cu data de 12 decembrie 2021, intră în vigoare noul Mers al Trenurilor 2021-2022, ce va fi valabil până la data de 10 decembrie 2022.

Oferta de transport feroviar de pasageri este adaptată cererii de piaţă atât prin optimizarea duratelor de parcurs, cât şi a programului şi capacităţii de transport, în limita resurselor disponibile.

În noul Mers al Trenurilor 2021-2022 vor circula zilnic în medie 1200 trenuri operate de CFR Călători, în funcție de perioada din an.

Noutăți

Potrivit CFR Călători, noul mers al trenurilor va aduce curse noi. CFR Călători şi MAV Start (Ungaria) au convenit asupra „îmbunătăţirii ofertei de transport România – Ungaria prin frontiera Curtici”, asigurându-se pe timpul zilei trenuri în cadenţă la interval de două ore. Au fost introduse în plus patru perechi de trenuri, o pereche (BEGA – IR 378 şi IR 377) în relaţia Timişoara – Budapesta şi retur, două perechi (MUREŞ şi CRIŞ – IR 374, IR 375, IR 376 şi IR 379) în relaţia Arad – Budapesta şi retur, o pereche (ZARAND – IR 370 şi IR 371) în relaţia Arad – Szolnok şi retur.

Altă noutate va fi cursa Craiova – Timişoara – Arad şi retur (IR 349 şi IR 348) cu ataşare/detaşare în Arad şi ramură de la/pentru Cluj Napoca (CORVIN – IR 404 şi IR 405), cu ataşare/detaşare în Szolnok, prin frontiera Episcopia Bihor.

Facilități

Printre facilitățile pe care cei de la CFR Călători le anunță pentru noul an se regăsesc acceptarea călătoriei posesorilor de abonamente valabile la tren Regio la o serie de trenuri InterRegio în perioada 12 decembrie 2021 – 11 iunie 2022; acceptarea de abonamente valabile la tren Regio la trenuri InterRegio pe distanțe de până la 30 km, sau facilitarea achiziționării ușoare și rapide a biletelor de tren prin aplicația mobilă „CFR Călători mersul trenurilor și bilete online”. Instalarea acestei aplicații mobile se poate face prin căutare în Magazin Play. Distribuția de bilete se asigură: online, prin staţii şi agenţii CFRCălători, prin automate de vânzare în gări și distribuitori autorizați cu care există parteneriate de vânzare bilete.

Broşura „Mersul Trenurilor de Călători 2021-2022” va putea fi achiziţionată din principalele gări şi agenţii CFR Călători din Bucureşti şi din ţară la preţul de 19 lei. Deoarece conţinutul poate suferi modificări, CFR Călători roagă călătorii să solicite informaţii cu privire la mersul trenurilor de la staţiile şi agenţiile CFR sau să acceseze site-ul: www.cfrcalatori.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centru performant de medicină veterinară deschis în Târgu Mureș

Articolul următor

Numărul de tranzacții pe card din primele 9 luni, peste cel din 2019

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share