Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bogdan Colceriu a primit 2 milioane de dolari să dezvolte Frisbo

Platforma logistică și-a mărit valoarea de piață de patru ori în trei ani | Foto: Frisbo

Omul de afaceri clujean Bogdan Colceriu a atras o investiție de 2 milioane de dolari pentru dezvoltarea Frisbo, platforma de e-fulfillment cu cea mai mare prezență în Europa, care preia depozitarea, ambalarea și livrarea comenzilor online.

Runda de finanțare a fost condusă de fondul de investiții Eleven Ventures, cu participarea GapMinder Ventures, Roca-X și Neogen. Fondată de antreprenorii Bogdan Colceriu, Laura Frîncu și Vlad Târziu, platforma a mai primit o investiție, de 1,2 milioane de euro, în 2019, într-o rundă condusă de GapMinder, cu participarea acestor fonduri, la care s-a alăturat milionarul clujean Mircea Ilea.

La acel moment, Frisbo a reușit să își crească de patru ori valoarea comparativ cu primă rundă de investiții ridicată, în 2017, de la Mircea Ilea. Compania a mai atras investiții în 2018 de la Neogen și Risky Business. În rețeaua Frisbo sunt active 20 de centre logistice din România și străinătate, care deservesc 200 de comercianți online, integrându-se cu platforme de e-commerce și marketplace-uri din regiune.

Printre clienții Frisbo se numără reprezentanța Xiaomi în România și Ungaria, Bitdefender, Aosom, Morphy Richards, Foodpanda, Meli Melo, Intercars. „Fondurile atrase în această nouă rundă ne vor ajuta să continuăm planurile de extindere în Europa și chiar în afara ei, mai ales într-un moment în care e-commerce-ul la nivel mondial cunoaște o dezvoltare fără precedent”, spune Colceriu

Eleven Ventures este unul dintre cele mai importante fonduri de capital de risc din Europa de Sud-Est, iar GapMinder, un fond de capital de 50 de milioane de euro, ce investește în companii de tehnologie create în România și Europa Centrală care cresc rapid la nivel internațional.

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Brașovenii de la CRIsoft vor face cercetare la Universitatea Tehnică

Articolul următor

CNAIR a stabilit traseul Centurii Vest de ocolire a Timișoarei

Citește și:
Citeste mai mult

Cine deszăpezește drumurile Clujului

Companiile Maxi Prest, Bema Prodserv, Opentrans și Diferit au fost desemnate să asigure intervențiile pe timp de iarnă…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
3
Share