Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brașovenii de la CRIsoft vor face cercetare la Universitatea Tehnică

Furnizorul de sisteme informatice integrate CRIsoft Brașov a demarat un proiect european în colaborare cu Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației care vizează modele tehnologice inovative pentru proiectarea și utilizarea aplicațiilor cu baze de date.

În urma proiectului în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) se va asigura separarea modelului logic al datelor de detaliile de implementare și rularea pe platforme multiple, inclusiv rulare în cloud.

Acesta este cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului încheiat cu Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării ca organism intermediar, până în 2023.

Dezvoltarea departamentului de cercetare al CRIsoft în urma colaborării cu UTCN va conduce la creșterea calității produselor și la eficiența cu care sunt realizate, iar exploatarea lor în cloud va scădea costul inițial.

CRIsoft este printre cei mai importanţi furnizori de sisteme informatice integrate din România, având ca beneficiari Enel, Mobexpert, Romstal, Farmexim, Rădăcini, Menatwork, Veolia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-au deschis laboratoarele Cluj Future of Work

Articolul următor

Bogdan Colceriu a primit 2 milioane de dolari să dezvolte Frisbo

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share