Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

„Romanian Food & Agribusiness Conference”, la a IX-a ediție: Cum a fost anul agricol 2021

BusinessMark anunță organizarea celei de-a noua ediții a „Romanian Food & Agribusiness Conference”, eveniment dedicat sectorului food & agribusiness din România ce va avea loc online pe 10 decembrie 2021, începând cu ora 10:00.

În cadrul acestei ediții, vor fi analizate rezultatele anului agricol 2021 și perspectivele pentru viitor, aruncând o privire asupra impactului avut de criza sanitară și contextul economic asupra sectorului agricol. Vor fi prezentate și dezbătute soluții și măsuri pregătite de Ministerul Agriculturii pentru valorificarea potențialului agricol al României, cu accent pe poziționarea țării noastre față de piețele din regiune.

Evoluția pieței de retail alimentar în România și previziunile pentru viitor, impactul comerțului online, livrările la domiciliu, așteptările consumatorului și factorii care influențează decizia de cumpărare, accesul micilor producători locali la marile lanțuri de retail, finanțarea în agricultură și fondurile europene, agricultura sustenablă și inteligentă etc. sunt alte subiecte.

În calitate de speakeri:
⦁ ADRIAN PINTEA, Director General, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură
⦁ DORIN COJOCARU, Președinte APRIL – Asociația Patronală Română din Industria Laptelui
⦁ MARIUS GAVREA, Expert Agribusiness, divizia Business Banking, ING Bank Romania
⦁ ELENA MIHAI, Director General, Legume Fructe Buzău
⦁ MARIUS BÎCU, Owner, Ferma cu Omenie
⦁ IOANA ARSENIE, Strateg financiar, Trusted Advisor

Pariciparea la conferință este gratuită și vizează: Companii din FMCG, producători, procesatori, Asociații și agenții din industria agricolă, Agricultori – sectorul vegetal, zootehnie, Distribuitori și retaileri, Investitori, Furnizori de input-uri agricole, soluții, echipamente și servicii specifice industriei, Experți în domeniu.
Este necesară înscrierea în prealabil, AICI, după care veți primi detaliile de conectare în Cisco Webex, platforma pe care va avea loc evenimentul.
Mark your B2B opportunity, alături de BusinessMark!
Eveniment organizat de BusinessMark, în parteneriat cu ING Bank și Trusted Advisor.
Eveniment susținut de: BEROCC
Parteneri media: Ziarul Bursa, DeBizz, Transilvania Business, Revista Piața, Energynomics.ro, Administrație.ro, Global Manager, Financial Market, FinZoom.ro, Jurnalul de Afaceri, Market Watch, MATEK.

Total
2
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ce definește magnetismul unui brand de angajator: o nouă ediție a conferinței MAGNETICO

Articolul următor

Dispare criteriul de eligibilitate „primul venit, primul servit" la Măsura 3

Citește și:
Citeste mai mult

Ryanair reia zborurile Oradea – Londra

Ryanair va relua zborurile din Oradea spre aeroportul Londra Stansted, începând din 1 februarie. Pe platforma companiei, biletele…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
2
Share