Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zalăul va găzdui cele mai bune proiecte de arhitectură din Transilvania

Arhitecții din regiune și-au propus să își strângă rândurile și să își declare apartenența la comunitate ca prioritate a profesiei | Foto: BATRA

Cele mai relevante proiecte ale arhitecților din zona Ardealului vor fi expuse pe platoul de marmură din centrul Zalăului, în cadrul Bienalei de Arhitectură Transilvania (BATRA) 2021.

Expoziția este organizată de Ordinul Arhitecților din România (OAR) – Filiala Transilvania, în colaborare cu Consiliul Județean Sălaj, și va fi vernisată în 10 decembrie. Lucrările arhitecților vor putea fi admirate până în 10 ianuarie.

Expoziția va fi deschisă de președintele OAR – Filiala Transilvania, Daniela Maier, de președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, și de reprezentanți ai breslei arhitecților.

“Tema ediției 2021 este (.com)unitate, inspirată din experiența ultimilor doi ani marcați de pandemie, care i-a adus pe arhitecți în fața unei realități care ne impune să ne unim și să conștientizăm apartenența la comunitate ca prioritate a profesiei noastre”, susțin organizatorii.

BATRA își propune să evidențieze valențe definitorii pentru arhitectura de calitate, să dezbată și să anime dialogul în jurul obiectului de arhitectură și al impactului acestuia în oraș și asupra comunității și, nu în ultimul rând, să formeze publicul în spiritul valorilor arhitecturii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Food-truck-uri” pentru producătorii bihoreni

Articolul următor

Transportul naval pe ruta Timișoara – Serbia, mai aproape de realitate. A fost testată ecluza de pe Bega

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share