Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Atracțiile turistice ale Timișului sunt adunate în cadrul unui tur virtual

Consiliul Județean Timiș a realizat un ghid turistic virtual cu atracțiile turistice ale regiunii. Monumente, conace, castele, muzee, case memoriale sau cascade, lacuri și alte comori ale naturii, toate din Timiș sunt acum adunate în cadrul unui ghid turistic virtual. Inițiativa este menită a stimula turismul, prin atragerea de vizitatori din țară sau de peste graniță, turul virtual fiind disponibil și în engleză și germană.

Pe lângă posibilitatea parcurgerii obiectivelor în regim de 360°, în tur au fost introduse și imagini, cât și texte de prezentare, parcurgerea acestuia fiind intuitivă și facilă. În plus, aplicația permite generarea de indicații pe hartă către obiectivele prezentate. Pe parcurs, va fi actualizată și o secțiune dedicată sectorului HORECA, pentru a facilita planificarea sejururilor.

„Timișul are multe de oferit în domeniul turistic, însă, în numeroase cazuri, lipsește promovarea. Aceasta a fost și ideea turului virtual, care aduce în casele oamenilor o imagine apropiată de realitate a obiectivelor turistice. Profităm de noile tehnologii pentru a face destinațiile cunoscute unui număr mare de potențiali turiști. Am convingerea că pe mulți dintre aceștia parcurgerea turului virtual îi va convinge să-și petreacă timpul liber la noi în județ”, spune vicepreședintele CJ, Alexandru Proteasa.

Trebuie menționat că în curs de finalizare se află și un modul care va prezenta mai multe obiective turistice ale Timișoarei, realizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș. Acesta va fi integrat în turul virtual deja lansat la începutul anului viitor.
Turul virtual poate fi accesat la adresa: https://www.cjtimis.ro/turvirtual/

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Timișoara va economisi 320 de megawatti de energie după schimbarea iluminatului stradal de pe trei artere principale din oraș

Articolul următor

Activitatea Primăriei Timișoara va fi digitalizată cu un software în valoare de un milion de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share