Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oradea devine pentru șapte zile #OrașulFaptelorBune

Momentul mult așteptat a sosit! Oficial, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Tea Teodorescu, Răzvan Popescu, Cuza, Raluca Benavides, și Adi Mihăilă „The Hitman” s-au mutat, joi, 16 decembrie 2021, pentru o săptămână în #OrasulFaptelorBune. Noua adresă a celor 9 DJ-i pregătiți pentru maratonul de fapte bune este la Târgul de Crăciun Oradea, din Piața Unirii. Înainte de intrarea în casa de sticlă din cadrul Târgului de Crăciun Oradea, DJ-ii au fost întâmpinați de căldura orădenilor care s-au adunat în jurul celor 9 invitați.

Bună ziua, România! Bună ziua, Oradea! Începe oficial Orașul Faptelor Bune 2021, ediția decembrie. Hai să intrăm în casă și să vă prezentăm cea mai tare echipă de oameni, o echipă națională de fapte bune!”, acesta a fost mesajul transmis de Mihai Morar.

Astfel, Oradea a redevenit #OrașulFaptelorBune, mulțumită Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

Ca în fiecare an, întreaga campanie va putea fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și va putea fi urmărită video 24/24 pe site-ul www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante vor fi transmise live pe contul de Facebook Radio ZU, dar și pe ZU TV. De asemenea, cele mai spectaculoase momente vor fi postate pe și conturile oficiale de Instagram și Facebook ale Visit Oradea și Târgul de Crăciun Oradea.

Suntem 9 nebuni care visează să-i facă pe oameni mai buni. Aici, în Casa Radio ZU din @oradeatargdecraciun, vom locui 7 zile, până la Crăciun. A început #OrașulFaptelorBune.
M-a întrebat cineva azi cu ce gânduri intru în Orașul Faptelor Bune. I-am răspuns: nu intru cu niciun gând, intru doar cu emoții. Pentru că treaba noastră e să facem FAPTE. De la gânduri la fapte e o cale lungă, trebuie să treci prin emoții. De la emoție la faptă e calea cea mai scurtă. Nu mai e niciun prag, niciun intermediar.
Am început maratonul de donații. Fără niciun gând. Intru cu emoții. Cu toate emoțiile mele. Pentru că emoțiile mele sunt calea cea mai scurtă până la FAPTE BUNE”, a scris Mihai Morar pe pagina sa de Facebook.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Moneda din aur cu Alecsandri se vinde la Cluj și Timișoara cu 460 de euro

Articolul următor

Universitatea de Arhitectură și Urbanism din București se extinde la Brașov

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share