Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

The OCR Report va transmite informații despre România

Performerii români ai sporturilor cu obstacole vor fi promovați la nivel internațional | Foto: OCR

Agenția axată pe știri din zona sporturilor cu obstacole The OCR Report va include în articolele sale, începând cu 2022, informații extinse legate de sportivii din România.

Prin acordul încheiat, cei mai buni sportivii legitimați în cadrul clubului OCR România sau în unul din celelalte cluburi afiliate Federației de Sporturi cu Obstacole care reușesc clasări pe podiumul competițiilor naționale sau internaționale vor beneficia de promovare gratuită din partea agenției din SUA.

Promovarea este menită să sprijine sportivii români care obțin rezultate pentru țara noastră să își îmbunătățească imaginea, implicit să poată atrage mai mulți sponsori direcți. Promovarea pentru sportivi include interviuri 1/1 înainte sau după cursă, articole de tip “race coverage” sau “race progress”, publicarea rezultatelor.

În cadrul campaniei de promovare  se încadrează și reprezentanții oficiali OCR România care au o altă țară de reședință. Cel de-al doilea beneficiar al acordului este Campionatul de Sporturi cu Obstacole din România și evenimentele comerciale partenere.

The OCR Report va prelua live feed-urile Federației de Sporturi cu Obstacole din cadrul evenimentelor la care aceasta este prezentă. Cu toate că agenția din SUA acoperă deja o parte din informațiile legate de cursele cu obstacole relevante și sportivii de top din Europa, acordul cu România este primul de acest fel din Europa Centrală și de Est.

Federația de Sporturi cu Obstacole (OCR) România s-a lansat în toamnă, printr-un eveniment organizat simultan pe patru continente și coordonat de la Cluj, în cadrul Conferinței Naționale de Sporturi cu Obstacole din România. În cadrul evenimentului s-au prezentat cele ramurile sporturilor cu obstacole care se vor dezvolta în România din 2022 și oportunitățile pe care le deschid pentru organizațiile din țară.

Cursele de alergare cu obstacole sunt o ramură sportivă compusă dintr-o serie de discipline și evenimente în care atleții combină alergarea cu depășirea unor obstacole naturale sau construite. Distanțele pe care se organizează competițiile încep de la 100 m și pot ajunge la peste 100 km.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Spitalul Monobloc din Cluj va avea heliport și grădină suspendată

Articolul următor

De luni, persoanele fizice se pot înscrie în programul Casa Verde Fotovoltaice

Citește și:
Citeste mai mult

ATP Group a luat avânt!

În 2019 ATP Group prezenta pentru prima dată noua sa divizie ATP Trucks,  producătorul de autovehicule de transport…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share