Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcare supraetajată cu 335 de locuri în locul Pieței Nufărul din Oradea

Primăria Oradea va construi o parcare supratejată în cartierul Nufărul, ca urmare a necesității de a suplini locurile de parcare desființate odată cu modernizarea b-dului Nufărul – Cantemir. În acest moment, autoritățile locale realizează Studiul de fezabilitate, urmând ca, în perioada următoare, să fie demarată procedura de licitație pentru atribuirea lucrărilor de proiectare plus execuție.

Prin modernizarea B-dului Nufărul- Cantemir, au fost desfiinţate foarte multe locuri de parcare, așa că, pentru a asigura locurile de parcare necesare celor care parcau în zona respectivă, am încheiat un contract cu o firmă din Oradea pentru realizarea unui Studiu de Fezabilitate privind construcţia unei parcări auto supraetajate cu 335 de locuri, din care patru pentru persoanele cu dizabilităţi şi șase pentru maşinile electrice. Piața respectivă se desființează pe perioada lucrărilor, iar după finalizare vom decide ce se va întâmpla cu spațiul comercial care va fi realizat”, a declarat primarul Florin Birta.

Noua parcare va avea demisol, parter și patru etaje, iar la nivelul parterului, va exista și un spațiu comercial de 1.766 de mp. Pentru a putea să-și continue activitatea, comercianții vor fi mutați în alte piețe (Piața Decebal, Piața Cetate), unde sunt spații disponibile.

Investiția se ridică la 26,5 milioane de lei fără TVA, cu o durată de execuție a lucrărilor de 12 luni. Primăria Oradea va construi alte două parcări, una lângă Spitalul Județean de Urgență, iar alta pe str. Iosif Vulcan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Stația de condiționare Corteva Agriscience a încheiat cu succes sezonul de producție

Articolul următor

Opt startup-uri au fost acceptate în incubatorul Bright Labs Incubator „Make IT in Oradea”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share