Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a anunțat primul eveniment expozițional al anului viitor din Maramureș

Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) și Baia Mare Value Centre au început demersurile de organizare a expoziției Nunta de la A la Z, programată în perioada 11-14 februarie, în galeria centrului comercial.

“După aproape doi ani în care activitatea tuturor a fost complet bulversată de pandemie, agenții economici din industria nunților și evenimentelor sunt invitați să își promoveze oferta de produse și servicii dedicate viitorilor miri în cadrul expoziției care susține această industrie de aproape 15 ani.

În cadrul centrului comercial vor fi respectate toate măsurile și regulile impuse de lege la acea dată în scopul prevenirii contaminării publicului larg cu noul coronavirus”, a specificat președintele CCIM, Florentin Tuș.

La finele acestui an, CCIM a lansat radiografia afacerilor județului, intitulată ”Repere economice maramureșene”. Aceasta este o analiză a economiei Maramureșului pentru anul precedent, pe baza indicatorilor economici, a datelor de bilanț înregistrate de companiile locale și de informații oficiale furnizate de instituții de specialitate.

CCIM este o organizație autonomă, neguvernamentală, de utilitate publică, cu personalitate juridică, fiind creată pentru a reprezenta, apăra și susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țară și din străinătate.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

One United Properties va avea doi market makeri

Articolul următor

ELIS PAVAJE a început construcţia unei noi fabrici de prefabricate din beton

Citește și:
Citeste mai mult

Ryanair reia zborurile Oradea – Londra

Ryanair va relua zborurile din Oradea spre aeroportul Londra Stansted, începând din 1 februarie. Pe platforma companiei, biletele…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share