Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Au fost desemnați subcontractorii modernizării Bazei NATO din Câmpia Turzii

Unitatea militară din Cluj va fi supusă procesului de modernizare pentru a se ridica la standardele NATO | Foto: Baza 71 Aeriană

Wapo Services, Raed Focus Security Systems, Pyralis Services sunt câteva dintre companiile subcontractate de consorţiul care a câştigat contractul pentru modernizarea Bazei 71 Aeriene Câmpia Turzii, proiect de 1 miliard de lei.

Companii cu afaceri cuprinse între 1 şi 43 de milioane de lei sunt responsabile de unul dintre cele mai mari proiecte publice din România, potrivit ZF. Licitaţia pentru prima etapă a proiectului a fost câştigată, în calitate de lider de asociere, de Leviatan Design, o companie deţinută de Cătălin Podaru, fost cadru al ar­matei.

Din consorţiu mai fac parte firmele Telekom Communications România, Ubitech Construcţii şi Petrodesign. Investiţia presupune realizarea unei noi infrastructuri şi a unor construcţii noi – în general hangare şi ateliere, clădiri administrative şi clădiri cu funcţiuni complementare.

Acestea trebuia să permită funcţionarea în condiţii optime a zonei operaţionale, precum şi integrarea şi dezvoltarea celor existente, în Baza 71 Aeriană Emanoil Ionescu, pentru Forţele Aeriene Române şi partenerii săi strategici. Proiectul ar urma să fie gata în 2024.

Total
55
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Maramureșul va avea locuri de popas turistic pe drumurile județene

Articolul următor

Castelul Teleki, cumpărat cu 210.000 de euro

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
55
Share