Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rute noi Interregional Călători: Oradea – Timișoara și Cluj Napoca – Sibiu

Începând cu data de 10.01.2022, Interregional Călători introduce în circulație trenuri Regio Expres și pe ruta Oradea – Timișoara, după următorul program:

tren 10500 – Oradea – plecare la ora 05:55, Timișoara – sosire la ora 09:24; tren 10501 – Timișoara – plecare la ora 14:23, Oradea – sosire la ora 17:46.

Un bilet Oradea – Timișoara costă 24 lei. Elevii beneficiază de gratuitate, în baza carnetului de elev, iar studenții de reducere 50%, în baza legitimației de student. Se acordă, de asemenea, toate facilitățile legale prevăzute pentru diversele categorii sociale (pensionari, persoane cu dizabilități etc.), prin cupoane de călătorie.

Interregional Călători este o societate de transport feroviar de călători cu capital privat, înființată în anul 2013, având sediul în Cluj Napoca. Compania a demarat un proiect ambițios prin care își propune să asigure mobilitatea între marile orașe, prin mersuri de tren cadențate, care să satisfacă nevoile de navetă ale călătorilor.

Am reușit să facem acest lucru deja în orașe precum Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Bistrița Nord, Cluj Napoca și Târgu Mureș, iar începând cu data de 09.01.2022 vor circula trenuri Regio Expres și pe ruta Cluj Napoca – Sibiu. Din Oradea, mai există rute regulate către destinații importante precum Cluj Napoca sau Satu Mare, cu legături către alte orașe mari, dar și trenuri de navetă către localități din județul Bihor, precum Bratca și Valea lui Mihai”, a declarat Cristian Pușcău, director comercial Interregional Călători.

Interregional Călători are în dotare un număr de 34 de automotoare Duewag, care oferă condiții civilizate de transport, având o capacitate de 140 de locuri pe scaune, iar în automotor pot fi montate 30 de suporturi speciale pentru bicicletă.

Achiziționarea legitimațiilor de călătorie/abonamentelor se poate face în tren la personalul de tren sau online, accesând site-ul Interregional Călători https://interregional.ro.

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Gala Dezvoltării Durabile: Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă a premiat campionii în educație

Articolul următor

Noile zone industriale ale Sălajului vor avea societate de administrare

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
3
Share