Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Șase orașe din Transilvania primesc bani pe POIM

Localități din județele Cluj, Sibiu, Bistrița-Năsăud, Mureș și Hunedoara beneficiază de alocări prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) pentru proiectele depuse.   

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a atras, anul trecut, fonduri europene în valoare de 1,5 miliarde de euro prin POIM. „Este o realizare importantă în condițiile în care ținta inițială a fost de 728 milioane de euro.

Vrem ca în 2022 să încasăm de la Comisia Europeană, prin POIM, și mai mult: 1,8 miliarde de euro. De altfel, am început noul an cu încredere și multă determinare. Am semnat 19 noi contracte de finanțare pentru dotarea altor școli și spitale”, a declarat secretarul de stat Cristian Roman.

Contractele din regiunea Transilvaniei sunt în Mediaș – consolidarea capacității unităților de învățământ în gestionarea crizei sanitare (6 milioane lei), Turda – consolidarea capacității a șase unități de învățământ (3,2 milioane), Prundu Bârgăului – achiziționarea de echipamente protecție (1,2 milioane), Deva – protejarea sănătății elevilor și a personalului angajat, Saschiz, Vulcan – dotarea școlilor cu echipamente de protecție medicale și produse sanitare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Colliers: 2021, an record pentru piața terenurilor. Tranzacțiile au depășit 800 mil. euro.

Articolul următor

Proprietarul AROBS s-a îmbogățit pe bursă: deținere de 130 de milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share