Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Banca Transilvania a anunțat câștigătorii bursei BT Roberto Marzanati

Câștigătorul bursei Executive MBA BT Roberto Marzanati este Andrei Chifor, iar câștigătorii celor două burse parțiale oferite de Evergent Investments sunt Daniela Suhanea și Dan Șteț.

Peste 20 de candidați au concurat pentru una dintre cele trei burse TEE Executive MBA, în valoare totală de 30.000 de euro, oferite de Banca Transilvania (Bursă BT Roberto Marzanati, de 15.000 de euro, acoperă integral investiția în programul de studii) și Evergent Investments (două burse a câte 7.500  de euro).

TEE Executive MBA, acreditat de Universitatea Buckingham, este un program 100% britanic, predat la Cluj-Napoca de experți internaționali și români. Diploma de absolvire este oferită de Universitatea Buckingham.

Cei mai noi bursieri TEE Executive MBA:

  • Andrei Chifor, managerul de programe al UAC Europa Baia Mare, cu experiență în vânzări, banking și industria prelucrătoare;
  • Daniela Șuhanea, CEO franc.agengy, autor al cărții „Cu ce se mănâncă marketingul?”, publicată în 2021;
  • Dan Șteț, director de vânzări și investiții, MTC România, cu experiență în management atât în companii românești, cât și internaționale.

Andrew Taylor, director Transilvania Executive Education și membru în comisia de evaluare a burselor: „Am primit o gama variată de aplicații din diferite orașe din România. În fiecare aplicație, am descoperit oameni de afaceri care muncesc din greu pentru carieră lor, se implică în cauze sociale și contribuie la transformarea comunității. Suntem recunoscători tuturor celor care au aplicat. Ne vom strădui să răsplătim toate eforturile depuse de cei care au trimis aplicații în acest an prin dezvoltarea de noi oportunități educaționale pe lângă programul Executive MBA.”

Bursierii vor face parte din generația a opta de cursanți Executive MBA și vor începe cursurile în februarie a.c.

Prin organizarea acestei noi competiții pentru burse, Banca Transilvania și Evergent Investments continuă să susțină educația executivă din România. Partenerul media a fost, și de această dată, Republica.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BMC Truck & Bus va livra 15 autobuze electrice în Târgu Mureș

Articolul următor

Extindere pentru o fermă de bovine din județul Mureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share