Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BMC Truck & Bus va livra 15 autobuze electrice în Târgu Mureș

BMC Truck & Bus SA Ciorogârla va furniza 15 autobuze electrice municipiului Târgu Mureș, autobuze cu lungimea de 10 metri destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de deal, în urma unei proceduri de achiziții publice organizate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației la finalul anului trecut, rezultatul fiind postat pe portalul licitatiapublica.ro în 6 ianuarie a.c. Contractul în valoare totală de 29,5 milioane lei, fără TVA, mai presupune amplasarea a 5 stații de încărcare rapidă și a 15 stații de încărcare lentă.

În urma procedurii care a cuprins patru loturi vor mai beneficia de autobuze, stații de încărcare rapidă și stații de încărcare lentă: Municipiul Iași – 24 de autobuze electrice cu lungimea de cca. 10 m destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de deal, 7 stații de incărcare rapidă și 24 stații de încărcare lentă; Consiliul Județean Neamț – 21 autobuze electrice cu lungimea de cca. 10 m destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de deal, 7 staţii de încărcare rapidă şi 21 staţii de încărcare lentă; și Municipiul Tulcea – 10 de autobuze electrice cu lungimea de cca. 10 m destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de deal, 3 stații de incărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă.

 

BMC în România

BMC activează în industria auto din Turcia, pentru piețele interne și externe, cu propria marcă de peste 50 de ani. Cu o resursă umană dinamică și puternică, cu peste 2.500 de angajați, BMC deține toate soluțiile, design modern, R&D, producție proprie, marketing, vânzări dar și servicii post-vânzare.

În România, compania operează de aproape 20 de ani, livrând peste 4.000 de autobuze și camioane.

Compania a avut, în 2020, o cifră de afaceri de 62,33 milioane lei, în creștere față de 2019 cu 25%. Profitul net raportat a trecut de 18 milioane lei, o majorare de peste 100%. BMC Truck & Bus a înregistrat un număr constant de salariați – 46.

Sursa foto: bmcromania.ro/neocity/

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cum să faci din vacanța la munte o amintire frumoasă fără grija răcelii

Articolul următor

Banca Transilvania a anunțat câștigătorii bursei BT Roberto Marzanati

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share