Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Chimcomplex Borzești trece pe Piața Reglementată în 17 ianuarie, sub simbolul bursier CRC

Bursa de Valori București (BVB) a informat că luni, 17 ianuarie, Chimcomplex Borzești, companie prezentă pe piața de capital din noiembrie 1996, se listează pe Piața Reglementată a Bursei, categoria Standard, ca urmare a transferului de pe piața AeRO, parte a Sistemului Multilateral de Tranzacționare. Este a doua companie care trece de pe piața AeRO pe Piața Reglementată, categoria Standard, după Bittnet Systems (BNET) în iunie 2020.

Ultima zi de tranzacționare a acțiunilor Chimcomplex Borzești pe piața AeRO, sub simbolul bursier CHOB, este de 12 ianuarie. În data de 14 ianuarie va fi realizată decontarea ultimelor tranzacții cu acțiunile companiei pe AeRO. Acțiunile Chimcomplex Borzești vor intra la tranzacționare pe Piața Reglementată pe 17 ianuarie, sub un nou simbol bursier, CRC. Prețul de referință din 17 ianuarie pentru CRC va fi prețul de închidere al simbolului CHOB din ultima ședință de tranzacționare a acestuia în cadrul SMT – piața AeRO, conform precizărilor metodologice disponibile AICI. Transferul acțiunilor Chimcomplex Borzești pe Piața Reglementată a fost realizat cu sprijinul Estinvest.

Echipa Chimcomplex Borzești va suna pe 17 ianuarie clopoțelul Bursei de Valori București pentru a marca un nou început, în calitate de companie listată pe segmentul principal al Bursei.

Evenimentul va fi transmis LIVE, de la ora 10:00, pe canalele social media ale BVB Facebook, YouTube și LinkedIn.

Total
7
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

TOP 4 motive pentru care marketingul online îți poate crește afacerea

Articolul următor

Regista organizează prima Gală de premiere a primăriilor și instituțiilor digitalizate din România

Citește și:
Citeste mai mult

ATP Group a luat avânt!

În 2019 ATP Group prezenta pentru prima dată noua sa divizie ATP Trucks,  producătorul de autovehicule de transport…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
7
Share