Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Construcții Erbașu, somată să își respecte termenele la Șimleu

Județul Sălaj va beneficia de fonduri de 1,26 de miliarde de lei, iar Clujul, de 1,21 de miliarde prin Programul național de investiții Anghel Saligny (PNIAS).
Constructorul bucureștean trebuie să finalizeze în o lună rețelele de pe 11 străzi din oraș

Societatea Construcții Erbașu București (CEB), cea care reabilitează sistemul de apă și canalizare în orașul sălăjean, a fost convocată la sediul administrației locale pentru a preciza graficul de lucrări la acest proiect.  

“Trebuie să ne asigurăm constant că proiectele de dezvoltare care sunt derulate în Șimleu Silvaniei se vor concretiza prin lucrări de calitate și, de asemenea, prin respectarea termenelor limită”, a relatat primarul Cristian Lazăr. În acest scop, au fost convocați într-o ședință de lucru reprezentanții CEB, cea care implementează proiectul de reabilitare și de extindere a rețelelor de apă potabilă și canalizare menajeră.

În urma discuțiilor purtate, s-a convenit asupra graficului de lucrări. Din 10 ianuarie CEB continuă lucrările la șantierele de pe străzile Prundului, Pescărușului, Crișan, Mărului, Pandurilor, Arinului, Partizanilor, Independenței, Pustă, S. Bărnuțiu, M. Sadoveanu. Termenul de finalizare a lucrărilor a fost stabilit pentru 15 februarie, însă termenul care poate suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice.

Din 12 ianuarie au fost deschise noi șantiere pe străzile 1 Decembrie 1918, M. Kogălniceanu, Mioriței, G. Lazăr. Lucrările vor fi efectuate în etape, astfel că accesul autovehiculelor pe aceste străzi va fi restricționat total sau parțial. Printre lucrările derulate de CEB în regiune se numără Autostrada Transilvania, Suplacu de Barcău – Chiribiș; Parcul Științific și Tehnologic Bihor; Academia de Muzică G. Dima Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Junior Chamber Cluj și-a ales un nou președinte

Articolul următor

Speedwell lansează THE MEADOWS, un proiect rezidențial premium cu ieșire la lac, în nordul Bucureștiului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share