Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Junior Chamber Cluj și-a ales un nou președinte

Ioana Pirlea (dreapta) va conduce organizația clujeană împreună cu noul board | Foto: JCI

Organizația Junior Chamber International (JCI) Cluj a desemnat noua sa echipă de conducere, în frunte cu Ioana Pirlea.

Din noul board mai fac parte Andreea Florea – vicepreședinte resurse umane, Carmen Petrovici – vicepreședinte proiecte, Ioana Bora – vicepreședinte internaționalism, Feri Salamon – Immediate Past President, Alexandra Pop – secretar. “Alături de întreaga echipă a membrilor JCI Cluj suntem determinați să ne dedicăm timpul și energia pentru acțiuni care aduc schimbări pozitive în comunitatea din care facem parte”, a transmis noua conducere.

JCI Cluj și Lions Club 360 au inițiat proiectul Tech It Out, prin care se oferă acces la tehnologie unor comunități din zone defavorizate cu ajutorul unor donații de device-uri sau sponsorizări. JCI este cea mai mare organizaţie pentru tineri lideri şi antreprenori. Are 100 de ani de existenţă, prezență în 6.000 de comunităţi locale din 120 ţări şi numără 200.000 de membri.

Aceasta a apărut în urmă cu 100 de ani, în SUA, ca un club de networking creat de tineri care îşi doreau să schimbe în bine comunitatea locală.

JCI militează pentru implicarea tinerilor în viaţa economică, politică şi socială a comunităţii lor. Membrii săi sunt tineri antreprenori, liber-profesioniști, decidenți la cel mai înalt nivel sau de nivel mediu cu funcţii administrative sau politice, manageri şi directori de departamente din companii, academie, jurnalişti, cu vârsta între 18 şi 40 de ani.

Total
20
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Apele Române au amendat municipalitatea băimăreană

Articolul următor

Construcții Erbașu, somată să își respecte termenele la Șimleu

Citește și:
Citeste mai mult

Ce bănci caută românii pe internet

Banca Transilvania (BT), Raiffeisen Bank și ING Bank sunt cele mai vizibile în căutările de servicii bancare ale…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
20
Share